WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

SUCCESS STORIES

Benieuwd hoe anderen het ervaren om met mij werken?
Hieronder vind je openhartige verhalen van klanten.

strategie sessie

DE SESSIE IS EEN AANRADER!

De Strategie Sessie met Karian geef ik een 8 omdat het een leuke manier was om mijn thema binnen mijn bedrijf verder uit te zoeken. Ik zou zeker de sessie aanraden.

Grootste inzicht wat ik heb gekregen is om mijn doel (passende manier van marketing voeren) in kleine stapjes op te delen en te koppelen aan mijn sadhana. 

Petra Marije de Vries | Yoga leraar & Masseur | PetraMarije

BUSINESS BOOSTCAMP 1:1 traject

“GENOEG REDENEN OM MET KARIAN TE WERKEN

Super happy ben ik met het traject dat ik met Karian heb gedaan. Hoewel ik al wist dat ik met Bliss Your Body het werk doe dat ik het allerliefste doe (namelijk tantraworkshops en sessies geven), was ik al een tijd niet tevreden met de opbrengsten ervan. En daarbij wilde ik een online programma aan mijn aanbod toevoegen.

Genoeg reden om een traject bij Karian te doen. In de loop van een paar maanden had ze allerlei boeiende oefeningen voor me, die me dwongen om te focussen op de onderdelen waar het echt bij stroomt (inhoudelijk en financieel). En ondertussen ben ik hard bezig met mijn nieuwe website, inclusief winkelwagen en online programma.

De kracht van het traject was voor mij absoluut de persoonlijke aanpak. Karian is marketingexpert maar kent ook de spirituele wereld en dat was in mijn geval een groot voordeel. Het was ook duidelijk dat Karian zich van te voren goed had ingelezen in Bliss Your Body; heel veel adviezen waren echt ‘op maat’. Ik vond het super fijn dat we iedere keer echt 1,5 uur de tijd hadden, dat ik al mijn vragen kon stellen en dat Karian op eigenlijk alles een antwoord had. Dit traject is een absolute aanrader als je je bedrijf een boost wil geven, maar zelf gewoon geen kaas hebt gegeten van marketing.

Wendy Doeleman | Tantra trainer | Bliss Your Body

DE TRAININGEN WORDEN BEOORDEELT MET EEN 8

coach sessie

VAN IDEE NAAR GELIJK VERKOCHT

Karian heeft me geholpen om te kijken wat voor mij ‘laaghangend’ fruit is in mijn bedrijf en dat beter te positioneren. Heel simpel eigenlijk, maar ik was er zelf niet opgekomen.

Mijn vraag aan haar ging hierover: ik ben vooral goed in het opstarten van projecten en snel uitgekeken op langere trajecten. Dat leek me niet te combineren met de teksten die ik voor mensen maak, als een soort van portret van hun bedrijf.

Karian kwam toen met het goede idee daar als product een ‘Business Manifest’ van te maken. Zo blijft het kort en krachtig en hoef ik me niet te verliezen in de details én is het toch enorm waardevol voor ondernemers. Ik heb er daar nu al een aantal van verkocht.

Laura van Lee | Dat Kan Makkelijk

KWARTAAL KWARTJES CHALLENGE

“IK BEN SUPERBLIJ MET DEZE HANDVATEN

Ik ben klaar om volgende week de eerste stappen te nemen en ben superblij om deze handvatten in dit proces mee te nemen. Karian, super bedankt voor deze bijzondere challenge. Ik vind je filmpjes leuk, en alles heb je super duidelijk uitgelegd. Professioneel, easy going en heel likeable ben je!

Denisse Massa | Yoga leraar & Spirit shop owner | InkYogi

100% VAN DE DEELNEMERS
BEVEELT DE TRAININGEN AAN

COACH SESSIE

“IK VOELDE ME METEEN WELKOM

De sessie bij Karian vond ik erg fijn. Ik voelde me meteen welkom vanwege haar openheid. De sessie vond ik een goede opbouw hebben met ruimte voor eigen inbreng, het is heel persoonlijk.

Het meest waardevolle voor mij was dan ook om alles hardop uit te spreken aan iemand die meedenkt en me daardoor helderheid en inspiratie teruggeeft.

Lisanne Koopmans | Mindful fotograaf | Kijk om te zien

Coach Sessie

“IK WEET NU WAT MIJN VOLGENDE STAPPEN ZIJN

Door de vragen die Karian stelde, was het voor mij mogelijk om inzicht te krijgen in wat het belangrijkst voor mij is om te gaan doen en welke volgende stappen daar bij hoorden.

Edwin Ligt | Healer & Spirituele kunstenaar  | Praktijk Ligt

COPYRIGHT 2019 ENTER THE WELL | ALGEMENE VOORWAARDENPRIVACY STATEMENT

ONTDEK JOUW SUCCES FORMULE

   

In dit gratis ebook & dobook deel ik de 9 voorwaarden die jou gaan helpen bij het realiseren van al je business dromen & doelen.

Het ebook verschijnt zo in je mailbox! Ik heb nog een cool aanbod voor je: http://bit.ly/2CNpaLC