GEVEN

Door Karian | 10 OKT 2018 | Business Inzicht

Vorige week was ik bij een talk van TIGER SINGLETON en hij deelde over de betekenis van TAKING vs GIVING, welke positie jij daarmee neemt in de wereld en welke impact het heeft. Ik deel het graag met je want het was echt een eye-opener voor mij! 

Als je altijd op zoekt ben naar het ‘volgende’ wat je kan krijgen, wat je kan nemen, what you can take, what can you get. Dan ben je altijd bezig met het opvullen van een leegte. Er zal altijd een onrustig iets in je zitten die zegt “ok, ja ik heb dit nu, but what’s next?!”. Het voelt hongerig, onrustig, niet voedend. 

Terwijl wanneer je in de wereld stapt met ‘wat kan ik geven’, what can I give? Dan beweeg je vanuit overvloed, volheid, een onuitputtelijke bron. Het is een hele andere ‘beweging’ die je neerzet en die ook een andere ‘beweging’ aantrekt. Vanuit geven komt geven, vanuit nemen komt nemen. 

Wat nou als je elke dag op staat met de vraag ‘wat kan ik vandaag geven?’. Wat zou er dan ontstaan in je leven, in je onderneming? Ik ben nieuwsgierig en ga ermee experimenten! 
Hoe komt dit bij jou aan? Voel je het verschil tussen de twee? Deel met me, ben benieuwd naar jouw ervaring en spelen hiermee!

Adios,
Karian

PS. Ik heb het niet over het ‘ik moet mezelf opzij zetten en dit nu geven want dat hoort en dan hoor ik erbij’ geven. Het gaat over GEVEN vanuit overvloed, de beweging die je ziel wilt maken. Vertrouw op het geven dat uit je hart ontstaat…

COPYRIGHT 2019 ENTER THE WELL | ALGEMENE VOORWAARDENPRIVACY STATEMENT

ONTDEK JOUW SUCCES FORMULE

   

In dit gratis ebook & dobook deel ik de 9 voorwaarden die jou gaan helpen bij het realiseren van al je business dromen & doelen.

Het ebook verschijnt zo in je mailbox! Ik heb nog een cool aanbod voor je: http://bit.ly/2CNpaLC