Mijn BESTE aanbod

jouw business bouwstenen!
Hier vind je mijn beste aanbod waarmee je jouw spirit & conscious business laat vliegen… Ready for lift off?!?

WORKSHOP

CONSCIOUS CONTENT WORKSHOP

Zichtbaar zijn online en jouw waarheid met potentiële klanten delen kan best spannend zijn en ook als ”veel werk” voelen. Herken je dit ook als coach, alternatieve therapeut of bewustzijns-trainer?
 
Dan is het hoog tijd om op een hands-on manier meer te weten te komen over content-strategie en hoe je dat voor jouw niche inzet, zodat je meer klanten gaat aantrekken.
En je vanuit ontspanning en vertrouwen gaat werken aan je online zichtbaarheid via social media posts!
 
In de CONSCIOUS CONTENT WORKSHOP neem ik jou mee in de best-practices qua content (strategie) maken ”that sticks” voor Social Media, nieuwsbrieven en je blog. Op basis van mijn 10+ jaar marketing ervaring.
Deze workshop is voor jou: als je online ook méér impact wilt maken en van volgers klanten wilt maken.

JAARTRAINING

MAGISCH ONDERNEMEN

Een jaar lang deel ik met je nu echt je dromen & doelen gaat realiseren zodat je méér energie over houdt, méér ideale klanten op je pad komen en zo gemakkelijk méér omzet gaat draaien.

52 weken deel ik met jou mijn beste strategieën, tips & tools. Je ontvangt oa. videos & worksheets. Alles wat je nodig hebt om magisch & moeiteloos te ondernemen.

Groeps traject

THE ALIGNED
BUSINESS CIRCLE

Speciaal voor vrouwelijke ondernemers & bewustzijnswerkers die willen werken aan het afstemmen van hun BUSINESS + AANBOD + DOELGROEP + POSITIONERING op hun ZIELSMISSIE, is dit traject.
  
Via 6 thematische online gatherings, 1 live ontmoeting, werkboeken en een app-groep ga je de verbinding aan met je ziel, ontvang je diepe inzichten en ga je concreet aan de slag met het verder uitbouwen van jouw bewuste business. 
 
Een sister circle, mastermind & accountability groep in-een. Dat is THE ALIGNED BUSINESS CIRCLE.

PERSOONLIJK TRAJECT

1-1 BUSINESS COACHING

Ik ben ervan overtuigd dat al mijn online en live trainingen en trajecten jou gaan helpen. Maar soms heb je een specifieke vraag of heb je behoefte aan iets meer steun. Dat kan!

We starten met een intake van 1,5 uur die je al waardevolle inzichten en inspiratie gaat geven. En bepalen vanuit daar welk 1-op-1 traject jou naar ‘the next level’ gaat brengen. Zodat ook in jouw specifieke situatie jouw onderneming, en niet te vergeten jouw leven, nog meer gaan groeien en bloeien.

De intake van 1,5 uur sparren en advies kost €111 ex btw. Het traject is maatwerk, daar stuur ik je na de intake een offerte voor als we een match hebben.

Is dit wat je zoekt? Stuur me een email om een afspraak in te plannen.

BUSINESS INTENSIVE

ELEVATE YOUR BUSINESS

In 12 weken leggen we de hoognodige fundering zodat jij echt jouw dromen voor jouw leven en spirituele onderneming helder krijgt. En juist die stappen zet om je duurzame groei-doelen te behalen.

Met deze online training coach ik je om op een integere en authentieke manier je business naar het volgende niveau te brengen vanuit een stevige strategische basis.

Niet alleen deel ik mijn up-to-date kennis van business strategie en marketing met je via video’s. Jij gaat ook gelijk aan de slag met werkboeken en oefeningen om het geleerde in de praktijk, jouw business, toe te passen. 2 vliegen in 1 klap dus, dat wordt knallen!

ONLINE TRAINING

SAT NAM: TIJD OM JOUW WAARHEID TE DELEN

Is het soms ook lastig voor je om helemaal voor jouw (online) zichtbaarheid te gaan? Om echt te gaan staan voor waar jij in gelooft? Om jouw boodschap op een heldere manier te communiceren met jouw klanten? Om zo meer bereik te creëren? En waar doe je dat dan? Spelen deze vragen en onzekerheden bij je dan is dit de training voor jou! Want in 6 stappen doorlopen we mijn zelfontwikkelde SAT NAM methode.

Sat Nam staat in de Kundalini Yoga traditie voor ”Truth Is My Name”, en die mindset is hoog nodig om als spirituele ondernemer boven die kakofonie van ontelbare bewustzijnsworkshops en trainingen uit te stijgen.

Ik help je jouw waarheid te ‘ownen’, coach en loods je door het hele proces heen. Zonder schroom zing jij binnen no-time ”Say my name, Say my name, Say my name…”

COPYRIGHT 2019 ENTER THE WELL | ALGEMENE VOORWAARDENPRIVACY STATEMENT

ONTDEK JOUW SUCCES FORMULE

   

In dit gratis ebook & dobook deel ik de 9 voorwaarden die jou gaan helpen bij het realiseren van al je business dromen & doelen.

Het ebook verschijnt zo in je mailbox! Ik heb nog een cool aanbod voor je: http://bit.ly/2CNpaLC